Webbutveckling med WordPress

WordPress driver i nuläget ungefär 40% av internet och med god anledning. Vi på Webbstart håller WordPress mycket nära hjärtat och har jobbat med programvaran i cirka 8 år. Här sammanfattar vi fördelarna med WordPress.

Flexibilitet och frihet

Trots att WordPress i grunden är en blogg-programvara så kan man nu i princip utveckla vad som helst med WordPress. Med några få anpassningar kan du använda WordPress för:

  • Företagswebbplatser
  • Kundportaler
  • E-handel
  • Bloggar
  • Nyhetsmedia
  • Marknadsplatser
  • Lärplattformer

Och mycket mer.

Hög säkerhet

WordPress är öppen källkod och utvecklas av gemenskapen. Varje ändring kan kontrolleras av allmänheten innan den publiceras. Detta leder till att de flesta säkerhetsbrister upptäcks i ett tidigt skede och korrigeras långt innan de hinner lanseras till allmänheten.

Kod- och designfrihet

Med WordPress öppna system för tillägg och teman så kan man enkelt vidareutveckla och skapa något eget som sticker ut från mängden.

Enkel sökmotoroptimering som gör det lättare att synas på Google

SEO eller sökmotoroptimering kan vara svårt, särskilt om man är ovan, men det blir mycket enklare om man använder tillägg för detta. Det finns flera tillägg tillgängliga på WordPress Plugin Directory som kan hjälpa den tekniskt kunniga med detta. Annars erbjuder vi denna tjänst från så lite som 400kr.

Dessutom så är WordPress i grunden väloptimerat, vilket underlättar mycket.

Hur vi arbetar med WordPress

Vi på Webbstart är vana vid WordPress och kan enkelt skapa eran nya webbplats. Vi använder aldrig färdiga teman utan utvecklar ett unikt tema för varje kund. Detta för att eran digital profil ska vara just er. Dessutom garanterar vi alltid 90, eller högre, i betyg på det populära mätverktyget Google PageSpeed Insights.


Hör av er och få offert på erat nästa projekt!

Jamie Blomerus

Jamie Blomerus

WordPress-specialist och SEO-rådgivare

073-500 48 89

jamie.blomerus@webbstart.nu