E-handel med Quickbutik

Quickbutik ligger bland topp 5 e-handelsprogramvaror i både Sverige och Norge. Vi är stolt partner och återförsäljare till Quickbutik. Det tillåter oss att leverera ännu bättre tjänster såsom tema-utveckling och mer avancerade migrationer. Här sammanfattar vi fördelarna med Quickbutik och berättar hur vi kan hjälpa er.

Psst, det kommer ett erbjudande i slutet av artikeln.

Fördelar med Quickbutik

Hastighet

Det finns flertalet produkter på marknaden som ger dina användare långsamma laddtider. Om din webbutik laddar långsamt när dina kunder söker på dina produktsidor förlorar du försäljning och kunder. Sökmotorer rankar dessutom din webbutik mycket lågt bland sökresultaten om dina produktsidor laddar långsamt. Med Quickbutiks prövade bassystem och moduler kan du garanteras snabb laddningstid.

Utrymme

Hos många leverantörer betalar du för serverutrymmet du nyttjar. Hos Quickbutik ingår webbhotell med obegränsat serverutrymme i priset. Detta betyder att du aldrig behöver oroa dig för att få slut på serverutrymme.

Användarvänlighet

Är du van vid webbutveckling? Kommer du anställa en webbutvecklare eller anlita en webbyrå? Oftast behövs detta inte när du använder Quickbutik då det är byggt för att vara anpassningsbart och användarvänligt för dig som vill fokusera på din verksamhet, inte på koden.

Källkodstillgång

Om du ändå vill arbeta med koden så erbjuder Quickbutik full åtkomst till butikens källkod för det visuella. Du hittar butikens källkod i de välkända programmeringsspråken: HTML, CSS och JavaScript.

Detta underlättar även om du, i takt med att webbutiken växer, vill anlita en webbyrå för att utveckla ett anpassat tema eller liknande.

Betalsätt

I din prenumeration på Quickbutik-systemet ingår integrationer för följande betalsätt: Klarna Checkout, NETS Easy Checkout, Payson Checkout, Swish Handel, PayPal Express Checkout, Svea Checkout, och Stripe.

Säkerhet

En klar fördel med e-handelsplattformar såsom Quickbutik är att säkerheten är garanterad. Detta då Quickbutik hjälper dig med allt det tekniska i bakgrunden. Alltså behöver du ej oroa dig särskilt mycket om din butiks säkerhet.

Priset

Normalt om en plattform är extremt bra så spelar ej priset lika stor roll, men gällande Quickbutik så är även priset mycket lågt och börjar på så lite som 139 kr per månad. Detta är billigare än vad många betalar bara för sitt webbhotell.

Slutsats

Quickbutik är bra för dig som ej vill arbeta med det tekniska i att driva webbplats. Och vill enkelt komma igång med din försäljning.

Hur vi kan hjälpa er med Quickbutik

Vi kan som Quickbutik-partner erbjuda er spetskompetens inom allt som rör programvaran. Några av de tjänster vi kan erbjuda är:

Migration

Vi kan hjälpa till att migrera er webbutik till Quickbutik till ett mycket förmånligt pris jämfört med andra aktörer. I vissa fall till och med kostnadsfritt vid kombination med annan tjänst.

Vid en migration flyttar vi över era artiklar, kundregister, aktiva ordrar och inställningar åt er, så ni slipper förlora information när nu byter plattform.

Design

Vill du ha ett unikt utseende som representerar ditt varumärke? Vi är proffs på webbutveckling och kan utveckla ett anpassat tema utifrån era behov.

Låt oss hjälpa er att komma igång med Quickbutik

Ring Jamie Blomerus på 073-500 48 89 eller mejla till jamie.blomerus@webbstart.nu så går vi igenom hur vi kan hjälpa dig.

Erbjudande – Prova Quickbutik gratis

Fortfarande osäker? Testa Quickbutik gratis i 14 dagar via vår länk. Ingen betalning krävs.