Professionell drönarfotografering i Örebro

Webbstart är en webbyrå som även erbjuder drönarfotograferingstjänster. Vi har tre piloter som är kvalificerade av Transportstyrelsen att flyga drönare kommersiellt. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder högkvalitativa flygfoton och filmer för en mängd olika ändamål, såsom reklam, evenemang och fastigheter.

Drönarfotografering är ett utmärkt sätt att få unika och intressanta bilder som skulle vara svåra eller omöjliga att få med en traditionell kamera. Oavsett om du letar efter flygbilder av en fastighet eller ett evenemang, eller vill fånga något från ett nytt och annorlunda perspektiv, är drönarfotografering den perfekta lösningen.

Webbstarts drönarpiloter är erfarna och kvalificerade proffs som kommer att arbeta med dig för att få de perfekta bilderna som du behöver. Vi brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service, och vår drönarfotografering är bara ytterligare ett sätt att göra det på.

Våra drönarfotografer:

Bild på Jamie Blomerus
Jamie Blomerus
A1/A2/A3 pilot
Bild på Ninis Blomerus
Ninis Blomerus
Biträdande befälhavare

Om du är intresserad av att anlita Webbstart för ditt nästa projekt, tveka inte att höra av dig. Vi diskuterar gärna dina behov och ger dig en offert för våra tjänster.

Hör av dig till oss om ditt nästa projekt

Jamie Blomerus
Telefon: 073-500 48 89
E-post: jamie.blomerus@webbstart.nu